Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛично моето мнение е, че едва ли са необходими

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛично моето мнение е, че едва ли са необходими
Коментари Харесай

Проф. Гайдарски: Проектът на ГЕРБ за промени в конституцията е начин да се забави оставката на правителството

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Лично моето мнение е, че надали са нужни промени в сегашната конституция. Аз мисля, че конституцията, призната на 12 юли 1991 година, е една от най-хубавите конституции. Голяма часта от хората, които я разясниха, става въпрос не за български, а за мнения от другите страни, одобриха, че това е една от най-добре направените демократични конституции в последното десетилетие, съобщи проф. Радослав Гайдарски. Последният е част от депутатите на Седмото Велико Народно заседание, приели последната конституция.

Проектът на ГЕРБ за промени в конституцията е метод да се забави оставката на държавното управление, търсят се способи. Те предложиха доста способи. Бойко споделя, ще бъде подадена оставката еди по кое време си, и така нататък, това е една от аргументите да откри метод. Понеже доста от тези, които в момчента стачкуват, са поддръжници на основаването на нова конституция, те употребяват този миг, тъй като огромна част от стачкуващите се изказвали мисли за промени в конституцията и са считали, че ще намерят подръжници в протестиращите и тук сгрешиха. Сгрешиха, тъй като хората схванаха, че те споделят - дайте да създадем нещо, с цел да забавим процеса, това е печелене на политическо време, сподели още проф. Гайдарски.

Двете партии на Каракачанов и Сименов не влизат в идващото Велико Народно заседание. Едните са малко над един %, а другите под един %. На тях им е ясно, че няма да припарят във Великото Народно заседание, тъй че най-големите поддръжници на Бойко са неговите сътрудници, добави проф. Радослав Гайдарски.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР